27 de setembre del 2012

" FEM-HO FÀCIL"


Participació al festival d’Arts Escèniques per la Transformació Social “ FEM-HO FÀCIL” al parc de la creueta (Juny del 2012), amb !ESTA NOCHE NO!

Aquest va ser el nostre segon espectacle realitzat a l’aire lliure, tot i la calor, la panxa plena i els problemes de àudio (vam actuar amb micròfons i això ens va dificultar el moviment pel l’espai i l’expressivitat corporal), vam contar amb una bona participació per part dels espect-trius/actors.
Aquest ha estat potser el fòrum més tens i dur que hem fet fins al moment, ja que aquest es va obrir amb una crítica sobre la dramatúrgia i l’enfocament de l’obra. Vam haver de reconduir certes opinions i explicar la metodologia del Teatre del Oprimit, ja que aquest no li dona tanta importància a la dramatúrgia si no que la temàtica exposada sigui el més realista possible.
Es per això que aquest foro, tot i que el recordem amb una mica de recel, reconeixem que en ens va despertar molta curiositat,  teníem un munt de preguntes sobre la figura del Jocker i com treballar la seva neutralitat, la capacitat de reacció davant prejudicis socialment acceptats vers la llibertat d’escollir el que vols, no només sobre les diferents opcions sexuals, si no també sobre el perquè t’has d’allunyar de la família per poder ser un mateix, en definitiva, aquest foro va ser una gran lliçó per nosaltres i estem molt agraïdes d’haver tenir l’oportunitat de participar en aquest festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada